عنوان : شهردار خرم آباد:مراسمات دهه فجر امسال با شکوه بیشتری برگزار خواهد شد
تاريخ :
 ۱۳۹۰/۰۹/۳۰
ساعت : ۱۴:۱۸:۳۴

وحید رشیدی افزود : به دلیل تقارن ایام ا... دهه فجر امسال با هفته وحدت سعی خواهیم کرد مراسمات این ایام بطور ویژه برگزار و برنامه های متنوعی را پیاده نماییم.

وی خاطرنشان ساخت : در این ایام که متقارن با میلاد فرخنده خاتم پیامبران است ، سعی خواهیم کرد با برپایی برنامه های شاد و پرمحتوا به نشاط بخشید این ایام فرخنده بپردازیم.

رشیدی افزود : هم اکنون مسئولین ستادهای تزئینات و فضاسازی شهری در سراسر استان تعیین گردیده و دیگر اعضای این ستاد در شهرستان خرم آباد نیز معرفی و رسماً این ستاد فعالیت خود را آغاز نموده است.

شهردار خرم آباد با اشاره به برنامه های  مختلف شهرداری برای این ایام افزود : تبلیغات محیطی گسترده ، فضاسازی و تزئینات شهری ، آذین بندی و نورافشانی معابر و میادین شهر ، برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی ورزشی ، برگزاری فستیوال بزرگ مسابقات خانوادگی و بزرگترین مسابقه راهپیمایی کوهستانی برفراز مجتمع چهارده معصوم شهر خرم آباد را از دیگر برنامه های شهرداری خرم آباد برای ایام مبارک دهه فجر برشمرد.

رشیدی اظهار داشت: دهه فجر جشنواره بزرگ رهروان امام و شهدا و پیروانولایت فقیه است و مراسمات این ایام فرخنده با ادای احترام ، غبارروبی و عطر افشانی قبور شهدا در سراسر استان در نخستین روز ایام دهه فجر  وارد فاز عملیاتی می شود و با برگزاری مراسمات بازدید و تجلیل از خانواده شهدا و همچنین دیگر برنامه های فرهنگی مختلف به دنبال معرفی هرچه بیشتر محتوا و ابعاد انقلاب اسلامی خواهیم بود.

گفتنی است وحید رشیدی به عنوان مسئول کمیته فضاسازی و تزئینات شهری و روستایی استان لرستان منصوب گردیده است.